Indmeldelse

Du kan tilmelde dig Trige Fitness ved at klikke på ét af nedenstående abonnementer.

Tryk på " Vælg" - Ny Profil og indtast dine oplysninger. Du får efterfølgende en mail med en adgangskode fra vores system Conventus. Tryk igen på "Vælg" udfor det abonnement du ønsker at tilmelde dig og login med din e-mail og den adgangskode systemet har sendt dig tidligere. Gennemfør tilmelding til abonnementet og afslut med MitId.

Ved familiemedlemskaber sender vi et link til opretteren, som de øvrige familiemedlemmer skal bruge til at oprette sin profil. 

Bemærk: Du tilmeldes automatisk betaling på dit betalingskort. Første betaling vil være fra dags dato og indtil sidste dag i den indeværende måned + den efterfølgende måned. Desuden opkræves et oprettelsesgebyr på 99 kr. Efterfølgende betalinger trækkes den første bankdag i måneden. 

For at få adgang til centeret efter tilmelding skal du:

·        Sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplyse dit navn (Ved køb af familie medlemskab bliver der sendt et link til oprettelsen af familie medlem nr. 2.)

·        Hente Appen ”Access Tech Fjernbetjening”

·        Indtaste aktiveringskoden, som du modtager via mail (vi svarer normalt inden for 24 timer på hverdage)

Du åbner døren til fitness ved at trykke på knappen ”Luk op” i appen.

Ved klippekort gennemfør tilmelding og betaling her: 

Der vil efterfølgende blive sendt en mail med oplysninger omkring adgang til centret. 

Opsigelse af medlemskabet i Trige Fitness modtages kun på skrift til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 10. i den igangværende måned. Modtages opsigelse efter den 10. skal den næste måned også betales. 

 

Abonnement inkl. hold

BS/kort pr. mdr.

Fri træning (05:00-23:00)

229 kr.

Formiddag (05:00 - 14:00)

195 kr.

 

 

Øvrige Priser

 

Klippekort (Gyldigt 12 mdr.) giver adgang til træning og hold

470 kr.

Enkelt træningsgang

50 kr.

Oprettelse

99 kr. 

Intro i maskiner ved indmeldelse 

0 kr. 

Individuel programlægning

250 kr.

 

Familie medlemskab:2

Medlem nr. 2 fra samme husstand får kr. 50 i rabat.  Medlem nr. 3 og derudover fra samme husstand får kr. 100 i rabat. Husstandsrabat forudsætter at medlemskaberne betales på samme BS-aftale/kortaftale og gælder kun ved samme medlemskabstype.